Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet bij of wil je meer info? Neem dan contact op!
Mail directBel direct

Waarom is Salemate opgericht?

Hightech start-ups of MKB hebben vaak een prachtig nieuw product of idee. Deze ontstaan vaak vanuit de (technische) ontwikkelingskant. Salemate wil marktfocus toevoegen om zo tot een product te komen dat echt verkoopt!

Waarom ontvangen jullie subsidie?

Salemate heeft subsidieaanvraag gedaan met als doel meer innovatieve ideeën naar de markt te brengen en daarmee de economie in Zuid-Nederland te versterken. Om start-ups en MKB te ondersteunen en hun financieel risico meer af te dekken ontvangt Salemate subsidie.

Financieel risico afdekken? Hoe dan?

Vanuit het subsidieproject kunnen wij jouw onderneming 30% korting geven op het (uur)tarief van de Salemate. Zo loop je aan de voorkant minder risico, maar krijgt de Salemate toch zijn volledige tarief.

Wat verwacht Salemate voor haar investering?

Omdat de subsidie na 3 jaar stopt en we dezelfde investering willen blijven doen in jaar 4,5,6…. vragen wij 5-10% succes-fee over de sales die jouw Salemate voor jou binnen haalt. Deze bespreken we natuurlijk vooraf met je.

Wie wordt mijn Salemate en heb ik inspraak?

Natuurlijk heb je inspraak. We zoeken iemand die bij jou en je product/idee past en hier een netwerk/ervaring heeft. We staan zelfs open voor iemand die je zelf aandraagt. Diegene willen we dan natuurlijk wel eerst ontmoeten.