Thomas Sol

Betrokken, pragmatisch, flexibel. Ik ben een enthousiaste freelancer met meer dan tien jaar ervaring in sales in de IT. Zo heb ik bij veel bedrijven een kijkje in de keuken kunnen nemen en weet ik goed de juiste salesaanpak te plaatsen bij jouw bedrijf en de fase waarin je verkeert.

Ik help bedrijven bij opzetten van een goede salesstructuur en het verkrijgen van hoogwaardige leads. De projecten zijn onder andere gericht op het structureren van je salesprocessen, het onderzoeken wie jouw doelgroep precies is en met welk verhaal we ze kunnen bereiken en hoe. Dat kan door samen in gesprek te gaan met huidige klanten en potentiële klanten. Vervolgens maak ik een saleshandvat en ga ik voor je aan de slag met het opbouwen van de salesfunnel door de doelgroep proactief te benaderen.

Het doel is dus om samen een sterke salesfundering te leggen, hoogwaardige leads te genereren en je aan tafel te zetten met juiste mensen op het juiste moment.

Daarnaast help ik je ook graag met zaken die verkoopprocessen kunnen ondersteunen, zoals het implementeren en configureren van de nodige ICT oplossingen (Microsoft 365, Exchange, CRM, etc.) en het verzorgen van grafisch materiaal voor een volwassen uitstraling.

Spelen er uitdagingen waar je mij graag een keer over wil spreken, stuur mij gerust een e-mail of bel mij.

Chat openen