Ratna Boon

Ik ben Ratna Boon, oprichtster van Boon 4 Business en een trots lid van de Salemate community. Als consultant voor duurzame bedrijfsinnovatie help ik ondernemers en leiders in het internationale bedrijfsleven om hun bedrijven te innoveren en klaar te stomen voor de toekomst. Dag in dag uit houd ik me bezig met veranderingsprocessen als bedrijfsgroei, (internationale) uitbreiding, digitale transformatie, herstructurering van marketing, sales en service en nieuwe bedrijfsmodellen zoals platformen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid liggen mij na aan het hart. Praktisch gezien betekent dit voor mij ook dat de resultaten van al onze projecten gericht moeten zijn op de lange termijn en dat ze bij moeten dragen aan de levensvatbaarheid en het groeipotentieel van de bedrijven van onze opdrachtgevers.

Goede ideeën zijn er in elk bedrijf, maar zelfs de beste ideeën zijn weinig waard als ze niet in concrete resultaten worden omgezet. Tijdens mijn carrière, waarin ik op alle niveaus in marketing, verkoop, service en bedrijfsontwikkeling heb gewerkt, heb ik de opkomst van nieuwe markten en industrieën kunnen meemaken. En de snelle globalisering van de laatste decennia. De versnelling van de technologische ontwikkeling, veranderingen op milieugebied, toenemende concurrentie en samenwerking op de wereldmarkt, en de almaar veranderende behoeften en verwachtingen van een steeds beter geïnformeerde klant vormen allemaal uitdagingen voor het bedrijfsleven. Als bedrijven niet op deze veranderingen inspelen, lopen zij het risico in de toekomst helemaal te verdwijnen.

Vanuit mijn ervaring in zowel grote organisaties als Apple als in het midden- en kleinbedrijf, help ik ondernemers en hun teams om hun ondernemersvisie voor de toekomst om te zetten in een realistisch, uitvoerbaar en meetbaar actie- en resultatenplan. Samen met een team van vooraanstaande deskundigen op het gebied van projectmanagement, digitale transformatie, bedrijfsmanagement en -organisatie, online culture, marketing en verkoop, helpen we je met advies, coaching en training. Onze pay-off? Creating your future-proof business.

Chat openen