Justin Verstappen

Ik ben Justin Verstappen, een senior die in alle facetten van verschillende organisaties heeft gewerkt. In mijn rol als directeur was ik hoofdzakelijk betrokken bij New Business Development. Mijn achtergrond is levensmiddelentechnologie en bedrijfskunde. 

Het technische, technologische en commerciële aspect in combinatie met het aanbieden van klant specifieke producten spreekt mij enorm aan. Ik ben communicatief sterk en iemand die vanuit de helikopterview oog heeft voor details. Ik haal voldoening uit het ontwikkelen van de markt en het signaleren en creëren van kansen bij klanten en prospects. In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan in de B2B voedingsmiddelenindustrie en heb ik een groot netwerk opgebouwd, zowel nationaal als internationaal.

Ik heb veel ervaring opgedaan in ontwikkelingstrajecten waarbij technologische hulpmiddelen een belangrijk onderdeel waren in de toepasbaarheid van verschillende processen. Daarbij heb ik veel kennis opgedaan op gebied van nutritionele eigenschappen van grondstoffen bestemd voor de Feed en Food industrie. Het is mijn ambitie om vanuit strategisch denken de vragen en wensen vanuit de markt te vertalen naar de organisatie. Ik ben een ambitieus, veerkrachtig persoon met positieve energie en het doel om de organisatie verder door te ontwikkelen. Ik ben een ondernemend persoon en commercieel ingesteld. 

Mijn motto is “winnaars hebben een plan, verliezers een excuus”.

Chat openen