Jan Hubers

Hallo! Sinds januari 2021 ben ik in dienst getreden als managing consultant bij Salemate. Voordat ik bij Salemate begon werkte ik op verschillende rollen binnen de Technische Universiteit Eindhoven. Ik ben begonnen als Business Developer in het domein van ICT & Data Science en vrij snel daarna aanvullend begonnen als Project manager van de projectorganisatie TU/e SURE Innovation. Ook was ik actief als Programma Manager bij het Eindhoven Artificial Intelligence Systems Institue van TU/e. Technologieontwikkeling & -vermarkting stonden in al deze rollen centraal. Wat het werken bij Salemate onderscheid van de andere rollen die ik heb vervuld en wat het werken zo leuk maakt. Is de diversiteit aan projecten en de vrijheid om nieuwe initiatieven op te zetten en te ondernemen.

Het grootste succes in mijn bedrijf carrière is het opzetten van het TTT.AI project. Dit is een programma van ongeveer 10 miljoen euro gericht op het landelijk ondersteunen van wetenschappelijke spin-offs in het domein van AI. Dit project is een samenwerkingsverband van universiteiten van Eindhoven, Utrecht, Amsterdam en Nijmegen, alsmede fondsmanager LUMO Labs.

Ik ben op dit moment bezig met het ontwikkelen van meerdere innovatie, waarbinnen startups & scaleups gefaciliteerd zullen worden door corporate en publieke partijen met kennis, netwerk, exposure, huisvesting,  infrastructuur en financiering. Daarnaast ben ik voor een aantal individuele startups en MKB-bedrijven financiering aan het ophalen en potentiële partners/klanten voor hen aan het bewerken. Het liefst werk ik aan het ontwerp en de realisatie van innovatie ecosystemen, al dan niet gesubsidieerd. Dit doe ik bij voorkeur in het domein van data science & I(C)T

 

 

Chat openen