Herma Westenberg

Ik ben Herma Westenberg,

Ik help MKB-ondernemers die zich richten op de B2B markt met het vergroten van hun zichtbaarheid, door het geven van LinkedIn (team)training aan het management, sales, marketing en projectleiders. Waarbij ik ze leer hoe ze met waardevolle content gericht bij de doelgroep op de radar komen.

Samen werken aan een sterk merk
Mijn visie op marketing is dat niet het beste verhaal wint, maar wie het beste verhaal op de beste manier vertelt. Mensen doen zaken met mensen en dat betekent dat je moet laten zien wat je mogelijk maakt, wie dat mogelijk maken en inspirerend kennis delen over je vakgebied. Oftewel Zichtbaar Vakmanschap.

  • Niet af en toe heel veel, maar voortdurend een beetje. Zodat je structureel op de radar komt en blijft bij je potentiele klant.
  • Geen geroeptoeter en product gericht zenden, maar met waardevolle content waarmee je jouw potentiele klant informeert, inspireert en verrast. Zodat je zorgt voor verbinding en daarmee meer klanten vindt en beter klanten bindt.

Merkbaar verschil
Wat je over mij moet weten is dat ik een handen-uit-de-mouwen trainer ben. Bij mij gaat het vooral om ‘doen’. Je krijgt van mij veel ideeën, inspiratie en tips, altijd praktisch en meteen toepasbaar. Maar het gaat alleen werken, als jij werkt. Je wordt pas beter als je zelf aan de slag gaat. Dus door alleen maar te luisteren naar mijn verhaal, ga je geen maximale resultaten halen. Ik vraag je om prioriteiten te stellen en zelf aan de slag te gaan.
Mijn jarenlange ervaring in het onderwijs maakt dat ik de groep deelnemers actief weet te enthousiasmeren om daadwerkelijk met de geleerde kennis aan de slag te gaan.

Uiteraard zorg ik dat mijn eigen kennis wat betreft (content)marketing, LinkedIn, sales en relatiemanagement up to date blijft.

De afgelopen jaren heb ik met leuke, bijzondere, bekende en mooie MKB bedrijven en organisaties samengewerkt. Waaronder Thermae 2000, Veilig Verkeer Nederland, Niped, diverse bedrijven in de bouw en installatietechniek, MVV Maastricht, Playing for Success Nederland, Health2Work, Limburgse Werkgevers Vereniging, Jawel, Zuyd Hogeschool en Provincie Limburg.

Motto: meer klanten vinden, beter klanten binden.

Chat openen