Casper Tak

Hallo!

Voordat ik bij Salemate begon, had ik 2 jaar lang een eigen onderneming in de B2C branche. Ik wilde graag meer kennis opdoen in de B2B branche en heb toen besloten om dit te gaan doen bij Salemate. Mijn grootste succes is het internationale aspect van mijn eigen onderneming. Ik heb consumenten geholpen uit andere continenten als Noord-Amerika, Azië en het Midden-Oosten. Momenteel bied ik ondersteun ik bij 2 projecten.

Ik help bij het vermarkten van een E-learning platform voor medewerkers in industriële omgevingen en bied ik ondersteuning bij het introduceren van een innovatief montagesysteem voor zonnepanelen. Het leukste aan werken bij Salemate is het samenkomen van de techniek van bedrijven waar we voor werken en de sales waarbij wij ondersteuning bieden, maar ook dat je hier in aanraking komt met nieuwe innovaties en technologieën die je bijna nergens anders tegen komt.

Mijn kracht ligt bij het valideren van de commerciële haalbaarheid van nieuwe innovaties. Techneuten maken aannames maar vergeten vaak met de markt te praten. Door in de ontwikkelfase niet met de doelgroep te praten stijgt de kans van falen.  Ik zorg ervoor dat de “nice to have” en “need to have” features gevalideerd zijn. Wanneer de markt betreedt wordt sluit het product ook aan op de behoefte van de doelgroep. Ik ga de doelgroep interviewen zodat jij weet wat je moet ontwikkelen.

Chat openen