Salemate Hugo

"Today is your opportunity to build the Tomorrow you want - Ken Poirot"

Mijn brede ervaring op het gebied van business development, innovatie, sales en marketing en concept selling zet ik met volle passie in om teams, start-ups en scale-ups naar een hoger niveau te brengen en te laten excelleren.

Managing Director

06 484 339 59Mail nu

Salemate Simon

"Een onderneming helpen met hun product geeft mij energie!"

Voordat ik bij Salemate begon, heb ik veelal in de industriële engineering gewerkt. Mijn kracht ligt in het écht leren kennen en vervolgens verder helpen van mensen met hun bedrijf. Daar krijg ik energie van!

Senior Consultant

06 153 819 32Mail nu

Salemate Ger

"Hou van creatieve aanpak met focus voor nieuwe ontwikkelingen."

Ervaring in verschillende industrieën: automotive, waterbehandeling, verpakkingsindustrie, medische apparatuur en amusementsindustrie, zowel nationaal als internationaal. Mijn passie is nieuwe producten aan de man brengen en aanzet geven tot een beheersbaar verkoopproces.

Salemate Richard

"Business Development voor high-tech producten of -services."

Oplossen van organisatie issues, intern en extern. Technologieën: micro-electronica, materiaalkunde, microfluidics en fotonica. Werkgebieden: Medische technologie en Biotech, Automotive, IoT en Energie.

Timo, Clarity Concepts

"Dankzij mijn Salemate heb ik weer tijd om te doen wat ik leuk vind."

Simon helpt mij bij het vinden van klanten voor mijn bedrijf Clarity Concepts. Dankzij zijn inspanningen heb ik niet alleen waardevolle partners gevonden, maar ook weer de tijd om te doen wat ik leuk vind: creatief bezig zijn. Ook vind ik het fijn dat ik gewoon kan lachen met Simon.

Fabienne en Jessica, Labeledby

"Salemate dacht met ons mee en vond in Jessy de juiste persoon voor ons product."

Ondernemen is meer dan alleen een product bedenken. Je moet onder andere een goede business case hebben om van je uitvinding je onderneming te maken. Salemate ondersteunt ons niet alleen op het organisatorische vlak, maar gaat ook op zoek naar interessante partners voor ons!