Klantverhalen

Janiek Burghard, Co-Founder Silver Ocean Seltzer

"Als startup hadden wij de ondersteuning nodig van Salemate om ons product op een juiste manier in de markt te zetten. Salemate heeft ons in contact gebracht met verschillende vak-en domeinexperts. Die expertise heeft ons bedrijf een boost gegeven en voorkomen dat wij in bepaalde valkuilen terecht zijn gekomen. Dankzij Salemate, vallen wij onder de 10% startups die het wel haalt."

Frits van der Geest, CEO Motivate

‘Wat ik goed vind is de interactie met mijn contactpersoon. Het opstarten ging erg voortvarend. Er is veel aandacht besteed aan het toetsen van hypothesen en het discussiëren daarover. De inzichten die ik daardoor heb gekregen voor mijn bedrijf zijn erg waardevol. Daarnaast stel ik de directe manier van communiceren erg op prijs.’

Jef van de Sande, Algemeen Directeur Dursol

"Salemate helpt ons met commerciële ondersteuning. Zij identificeren kansen en weten daar op een juiste manier op in te spelen. Daarnaast is sterk inzichtelijk gemaakt waar binnen onze bedrijfsvoering de prioriteiten moeten liggen. Wij omschrijven Salemate als een betrokken organisatie die investeert in de lange termijn relatie met haar klanten."