Salemate-Kennisvragenbank

Kennisvragenbank

De kennisvragenbank voor commercieel advies

Commercieel advies van een domeinexpert kan ieder bedrijf gebruiken. Want ben je niet benieuwd naar wat er beter kan? Vandaar dat je de kennisvragen bank van Salemate kan inzetten om je bedrijf verder te brengen.

Lees vooral verder want op deze pagina nemen we je mee door de mogelijkheden. Salemate zorgt ervoor dat jouw commerciële vraagstuk opgelost gaat worden! Bovendien is het geheel kosteloos! Hierdoor kunnen ook startups zonder geld een vraag indienen.

Wat is de kennisvragenbank?

Je krijgt kosteloos toegang tot onze commerciële kennis voor een goed onderbouwd advies. Want Salemate merkt dat niet iedere startup de kennis zelf in huis heeft. Daarnaast vragen reguliere adviesbureaus enorme bedragen voor een commercieel advies.

We kijken met een verhelderende blik en bieden relevante inzichten. De vragenbank is opgericht door Salemate in samenwerking met de aangesloten partners. Omdat onze partners jarenlange ervaring hebben op het gebied van commercie kunnen zij jou verder helpen.

Waarom is de kennisvragenbank gestart?

Innoveren en ontwikkeling is erg belangrijk voor organisaties. Zo kan je de concurrentie voor blijven. Maar hoe begin je hiermee? Hoe zet je innovaties op een juiste manier in de markt? De vragenbank geeft startups, scale-ups, en het MKB snel antwoord op commerciële vraagstukken. Dus aarzel niet en kijk wat Salemate voor je kan betekenen!

Welke vragen zijn geschikt voor een commercieel advies?

Het is belangrijk om te weten wat voor vragen beantwoordt kunnen worden.
Bijvoorbeeld:

  • Hoe breng je the buyer journey in kaart?
  • Hoe richt je het sales systeem in?
  • Wat is Data Driven Marketing?

Strategisch plan vanuit commercieel advies

Om de strategie van je bedrijf te bepalen moet het commercieel onderbouwt worden. Omdat een bedrijf gericht is op omzet is de commerciële strategie erg belangrijk. Op Google zijn voorbeelden en templates te vinden. Wil je jouw strategische plan laten beoordelen door een domeinexpert? Ben je opzoek naar een template/voorbeeld van een strategisch plan? Salemate kan je hierbij helpen! Neem contact op via contact@salemate.nl

Werkwijze/Spelregels

Helaas kan Salemate niet elke vraag aannemen vandaar dat we enkele regels opgesteld hebben. Om commercieel advies te krijgen moet de ingediende vraag aan de onderstaande eisen voldoen:

  • De vraag is online ingediend via het formulier onderaan de website
  • De vraag is binnen 3 uur onderzoek te beantwoorden
  • De kwestie gaat uitsluitend over een commercieel onderwerp (geen technische vragen)

Tenzij gekozen wordt voor een betaalde service is het adviesrapport volledig gratis. Daarmee zorgt Salemate ervoor dat ook startups zonder geld geholpen kunnen worden!

Salemate Justin Verstappen Commercieel advies Salemate Fränk de Jong strategisch advies Salemate Hans van Dinteren strategisch planSalemate Thomas Rigter commercieel advies strategisch plan

Bekijk alle Salemates

Templates

Om startups op gang te helpen heeft Salemate verschillende templates gemaakt. Je kan deze templates gebruiken om je bedrijf verder te brengen.

Voor het indienen van een commerciële kennisvraag kan je onderstaand formulier gebruiken!

Bedrijfsnaam(Vereist)
Naam(Vereist)
Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.